Sunday, March 6, 2011

Merlin.......

assalamualaikum
dear readers...

korang lyn x citer nie?? bg aku citer nie mmg best...
(nie personal opinion aku jer ar)  


maklumlah, aku nie mmg peminat setia citer2 magic, misteri, mistik nie....
hehehe....[>_<]


antara watak2 utame dlm citer 'MERLIN'
(TV3, 10.30 mlm, Ahad)

so, kepade siape2 yg meminati citer2 magic, korang mesti tengok citer nie...


antare babak menarik dlm citer nie...

Merlin berjumpe ngan nage...WAhahahha

Naga: ggggrrrr.....aku nak gigit ko Merlin
Merlin: aku cucoh ko ngan api nie baru ko tau.....

(p/s: dialog itu bukan yg asli....hahahaha)

[n_n]...[>_<]...[0_o]...[T_T]...[~_~]...[- _ -]...[=_=]...[+_+]...[X_x]






0005 UPSR/PSRA- EX SKAS/SRAPK KAPAR



Assalamualaikum
dear readers......

ape ke peliknye tajok entry aku kali nie?? hahahah
nie sebenarnye name Group kat FB
group nie dibuat (aku yg buat tau.....) untuk menyatukan kembali bebudak skola rendah aku...
maklumlah, 6 tahun x dgr khabar berite...sume pown dah besar panjang...
masing2 dah ade FB, so aku pown memanfaatkan kemajuan teknologi skrg dgn meng'create' group nie


korang agak2 aku yg mane?? hahahah.....


5A UPSR 2005 SK ABDUL SAMAT 
(bangge siot...hahaha)




awek2 aku.... (prasan giler aku nie...hahaha)


nielah antara gamba2 aku ngan kengkawan aku mase skola rendah dulu....
zaman kanak2 RIBENA ler katekan....hahahaha
kejayaan kat skola nie lah yg seterusnye membawe aku ker satu lg sekolah yg diberi name
SM SAINS MUZAFFAR SYAH a.k.a. MOZAC

tempat aku menghabiskan 5 tahun hidop aku di asrama......
(survive......must survive....hahahah)

kirenye kalo aku x berjaye kat skola rendah aku nie, mesti aku xkan dpt peluang blaja kat MOZAC!!


[n_n]...[>_<]...[0_o]...[T_T]...[~_~]...[- _ -]...[=_=]...[+_+]...[X_x]

Rancangan kereta ter'best'.....

Assalamualaikum
dear readers...

aku saje jer nak post, nak buat entry banyak2....
(biar penoh dashboard blog kengkawan aku ngan list entry baru aku...hahahaha) 
entry kali nie aku nak ckp pasal rancangan TOPGEAR
TOPGEAR?? amende tu?? gear yg top ker?? 
bukanlah....

TOPGEAR nie rancangan tv  (NTV7, 4.30 ptg, Ahad) pasal kereta
kalo korang nie 'die hard fans' pasal kereta, korang mesti tengok rancangan nie...


pengacare rancangan nie ade tige ekor....(org ler)

yg kiri skali tu Richard Hammond a.k.a Hamster 
(knape org panggil die 'Hamster' pown aku x tau)

yg tengah tu Jeremy Clarkson
(die nie yg paling 'cibai' kalo bab2 kutok kereta....tp ape yg die kate sume masok akal)

yg kanan skali tu James May
(die nie pulak prangai cam 'sengal'.....aku pown xtau camne nak describe die nie)



lagi satu yg special dan unik dlm rancangan kereta nie ialah.............jeng3
 diorang ade sorang driver profesional yg diberi gelaran THE STIG 

yg uniknye ialah, identiti THE STIG nie yg misteri....
(bwk kete laju nak mampos.....driving skill die mmg mantap)
ade org kate die nie Micheal Shumacher...

aku describe panjang2 pown x gune....korang kene ler usha sendiri
baru ler korang tau ke'best'an dan ke'sengal'an rancangan kereta nie...hahahah


[n_n]...[>_<]...[0_o]...[T_T]...[~_~]...[- _ -]...[=_=]...[+_+]...[X_x]

termenung ~[0_o]~

Assalamualaikum
dear readers....

dah lame aku x menjengok blog tempat aku meluahkan isi hati aku nie....
arie nie aku telah berjaye mnjd mentor (mentang2 ler TV3 ngah cite MENTOR skrg nie)  kepade seorang kwn...
aku...mentor untok ape?? hahaha.....aku tolong die untk berblogging... [>_<] ....(bangge plak aku nie)
aku ajar c-kit2 care2 cmne nak start berblogging.......
(sebenarnye, aku ajar cmne nak letak gamba jer.....hahahahah)
welcome to the world of blogging, Athirah Rahman!!!!!

(p/s: sorry jadikan ko bhn entry aku kali nie....hahaha)

[n_n]...[0_o]...[>_<]...[T_T]...[~_~]...[- _ -]...[=_=]...[+_+]...[X_x]

There was an error in this gadget