Sunday, March 6, 2011

0005 UPSR/PSRA- EX SKAS/SRAPK KAPAR



Assalamualaikum
dear readers......

ape ke peliknye tajok entry aku kali nie?? hahahah
nie sebenarnye name Group kat FB
group nie dibuat (aku yg buat tau.....) untuk menyatukan kembali bebudak skola rendah aku...
maklumlah, 6 tahun x dgr khabar berite...sume pown dah besar panjang...
masing2 dah ade FB, so aku pown memanfaatkan kemajuan teknologi skrg dgn meng'create' group nie


korang agak2 aku yg mane?? hahahah.....


5A UPSR 2005 SK ABDUL SAMAT 
(bangge siot...hahaha)




awek2 aku.... (prasan giler aku nie...hahaha)


nielah antara gamba2 aku ngan kengkawan aku mase skola rendah dulu....
zaman kanak2 RIBENA ler katekan....hahahaha
kejayaan kat skola nie lah yg seterusnye membawe aku ker satu lg sekolah yg diberi name
SM SAINS MUZAFFAR SYAH a.k.a. MOZAC

tempat aku menghabiskan 5 tahun hidop aku di asrama......
(survive......must survive....hahahah)

kirenye kalo aku x berjaye kat skola rendah aku nie, mesti aku xkan dpt peluang blaja kat MOZAC!!


[n_n]...[>_<]...[0_o]...[T_T]...[~_~]...[- _ -]...[=_=]...[+_+]...[X_x]

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget